ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ , ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2019

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εορταστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του συλλόγου μας.

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΣ

Πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με τον εκπρόσωπο της εταιρίας «Υδροηλεκτρική Ευρυτανίας» κ. Βελεντζά (Λαμία 5/9/2018).

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 2019

Ανακοινώθηκε από τον σύλλογό μας το πρόγραμμα των τεχνικών εργασιών του 2019.

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Το νέο Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί τους χωριανούς μας για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε ...

Διαβάστε περισσότερα...

 

H ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2018

Σε σώμα συνήλθε το νέο Δ.Σ του συλλόγου μας, στις 17/10/2018 όπου έγινε και η κατανομή αξιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΑΡΧΑΙΡΕΣIΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛOΓΟΥ ΜΑΣ

Ύστερα από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 27 Νοεμβρίου 2016  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας οι εκλεγέντες υποψήφιοι συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα....

 

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας προσκαλεί στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα....

 

ΑΡΧΑΙΡΕΣIΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ύστερα από τις αρχαιρεσίες που έγιναν τον Δεκέμβριο 2014 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας οι εκλεγέντες υποψήφιοι συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα....

 

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2014

Στις 16 Νοεμβρίου 2014 Κυριακή και ώρα 10:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου. Πέρα απ’ τον απολογισμό των πεπραγμένων και την ιεράρχηση των επόμενων δραστηριοτήτων, θα γίνει και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Γι’ αυτό είναι απαραίτητη τόσο η παρουσία στη συνέλευση,όσο και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητες.

 

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2012

Στις 19 Φεβρουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και η κοπή τς Πίτας, Κυριακή και ώρα 10:00μμ, στην αίθουσα....

Διαβάστε περισσότερα....

 

ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του
Συλλόγου μας, στην οποία συμμετείχαν 40 και πλέον συγχωριανοί μας.

Διαβάστε περισσότερα....

 

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2011

Στις 20 Μαρτίου 2011 η Γενική Συνέλευση Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι 23 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10:00μμ, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου. Πέρα απ’ τον απολογισμό των πεπραγμένων και την ιεράρχιση των επόμενων δραστηριοτήτων, θα γίνει και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Γι’ αυτό είναι απαραίτητη τόσο η παρουσία στη συνέλευση,όσο και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητες, ώστε το Δ.Σ. να ενισχυθεί με “νέο αίμα’’.

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Έφτασε η ώρα για τα εγκαίνεια του αγροτικού μας ιατρείου.
Μετά από αρκετές προσπάθειες και κόπο ένα όμορφο ιατρείο ξεπρόβαλλε στο κέντρο του χωριού μας ,στην θέση του παλιού μας κοινοτικού γραφείου.
Αυτό δεν θα ήταν εύκολο να υλοποιηθεί, χωρίς την μεγάλη σεινεισφορά των χωριανών μας, και την μεγάλη συνδρομη και βοήθεια του Δημάρχου και Αντιδημάρχου.
Σας προσκαλλούμε όλους στα εγκαίνεια που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό μας, παρουσία του Δημάρχου Χ. Μπούρα, την 1η Μαίου και ώρα 10:30 π.μ.
Γιε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη του συλλόγου μας.

 

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2010

Ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι 24 Ιανουαρίου 2010 , στο κοσμικό κέντρο "Πιπέρι" στην πλατεία Μπουρναζίου.Στην εκδήλωση θα βραβευθεί για την πολύχρονη προσφορά του ο εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στο Αγρίνιο Παναγιώτης Μπακογιάννης.

Για προσκλήσεις για το χορό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ.

 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του
Συλλόγου μας, στην οποία συμμετείχαν 40 και πλέον συγχωριανοί μας.

Διαβάστε περισσότερα....

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κοσμοσυρροή στο χορό των Μοναστηρακιωτών της Αθήνας. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο χορός που πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Σύλλογος των Απανταχού Μοναστηρακιωτών «Η Σπηλιά του Κατσαντώνη», την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009.

Διαβάστε περισσότερα....

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας ενημερώνει ότι έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Διαβάστε περισσότερα....

 

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ανέγερση του ιερού ναού του Αγ. Δημητρίου, πολιούχο του χωριού μας..

Διαβάστε περισσότερα....

 

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αγαπητοί συγχωριανοί,


Για άλλη μια χρονιά έγινε το πανηγύρι μας στην παναγία ,η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη , και για μια ακόμα φορά συναντηθήκαμε όλοι μαζί.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του πανηγυριού .
Σας ευχαριστούμε όλους και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου.

 

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συνεχίζεται η παράδοση της θρησκευτικής πανήγυρης, για την γιορτή της κοίμησης της Θεοτόκου.
Φέτος έχετε ένα λόγο παραπάνω να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, καθώς ο σύλλογος μας έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του πανηγυριού.

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΜΠΟΥΡΑ

Δευτέρα, 07/04/08

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο των Αγράφων Κο Χρήστο Μπούρα.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή στο χωριό μας  και του παραδώσαμε επιστολή, με τις προτάσεις μας,  που χρήζουν άμεσα την συνδρομή του Κου δημάρχου, ώστε να επιλυθούν σύντομα.
Η επιστολή ανέφερε τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί,

υλοποιώντας πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σας ενημερώνουμε ότι δημιουργήθηκε Τράπεζα Αίματος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

 

1Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Βεϊκου 16, Γαλάτσι                                                               Αθήνα, 03/01/2008

Αγαπητοί χωριανοί,

Ευχόμεθα σε όλους χρόνια πολλά, ατομική και οικογενειακή ευτυχία, σας ενημερώνουμε ότι το νέο Δ. Σ. του Συλλόγου μας που προέκυψε από τις εκλογές της 2ας Δεκεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του είναι:

Διαβάστε περισσότερα...

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

Από τον Σύλλογο "Η σπηλιά του Κατσαντώνη" εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου: "Ο Σύλλογος των απανταχού Μοναστηρακιωτών "Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ" ανακοίνωσε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, που προέκυψε από τις εκλογές της 2ας Δεκεμβρίου 2007. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι: Πρόεδρος Παναγιώτης Κάππας, Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Θεοδωρογιάννης, Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Σαγρής, Ταμίας: Αποστόλης Χρυσικός, Μέλη: Εκπρ. Λαμίας: Δημήτριος Τόλης, Εκπρ. Καρπενησίου: Θωμάς Θεοδωρογιάννης, Εκπρ. Αγρινίου: Παναγιώτης Μπακογιάννης, Εξελεγκτική Επιτροπή: Δημήτριος Χρυσικός, Βασίλειος Μπακογιάννης και Αναπληρωματικό Μέλος: Δημήτριος Κάππας. Ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει, όπως είχε αποφασιστεί άλλωστε και στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, ετήσια χοροεσπερίδα στις 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο "Κεφαλόβρυσο". Στην εκδήλωση αυτή, η οποία θα πλαισιώνεται από δημοτική ορχήστρα, θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας. Παρόμοια εκδήλωση θα γίνει και στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου 2008 στο κέντρο "Πιπέρι", πλ. Μπουρναζίου, στις 12 το μεσημέρι και στην εκδήλωση αυτή θα τιμηθεί ο δάσκαλος Νίκος Κατσάνος, που υπηρέτησε στο Μοναστηράκι τα δύσκολα εκείνα χρόνια της δεκαετίας του '60, έμαθε γράμματα τα παιδιά τής γενιάς εκείνης και παραμένει πιστός φίλος του χωριού μας. Επίσης, στην πρώτη συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνει η ανακατασκευή και ενημέρωση της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας στο internet, υπεύθυνος της οποίας είναι ο Γραμματέας του Συλλόγου Παναγιώτης Σαγρής, καθώς και η δημιουργία, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, τράπεζας αίματος, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης αναγκών συγχωριανών μας σε αίμα. Τέλος, να αναφέρουμε πως τα Χριστούγεννα από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στολίστηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χωριό και μοιράστηκαν συμβολικά δώρα (γλυκά, κρασί) στους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας. Τα γλυκά ήταν προσφορά τού συγχωριανού μας Π. Μπακογιάννη από τη Λαμία και τα κρασιά ήταν προσφορά από τον φίλο του Συλλόγου Σιδέρη Μάζη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί πως το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να έρθει σε άμεση επαφή με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, το Δήμαρχο, το Νομάρχη και κάθε άλλο φορέα για την αντιμετώπιση προβλημάτων του χωριού".

Πηγή: http://www.evrytanika.gr/0261-0280/0270/reportaz1.htm#7

kit graphique : kit graphique