1η Γενική συνέλευση νέου Δ.Σ.

Βεϊκου 16, Γαλάτσι                                                               Αθήνα, 03/01/2008

 

 

Αγαπητοί χωριανοί,

Ευχόμεθα σε όλους χρόνια πολλά, ατομική και οικογενειακή ευτυχία, σας ενημερώνουμε ότι το νέο Δ. Σ. του Συλλόγου μας που προέκυψε από τις εκλογές της 2ας Δεκεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του είναι:

Πρόεδρος:                            Παναγιώτης Κάππας                      
Αντιπρόεδρος:                    Παναγιώτης Θεοδωρογιάννης      
Γενικός Γραμματέας:        Παναγιώτης Σαγρής                           

Ταμίας:                                  Αποστόλης Χρυσικός 

Μέλη:
Εκπρ. Λαμίας:                     Δημητριος Τολης 
Εκπρ. Καρπενησίου:        Θωμας Θεοδωρογιαννης
Εκπρ.Αγρινίου:                   Παναγιωτης Μπακογιαννης

Εξελεγκτική Επιτροπή:
Δημήτριος Χρυσικός
Βασίλειος Μπακογιάννης

Αναπληρωματικά Μέλη:
Δημήτριος Κάππας

Κατά την πρώτη συνεστίαση του Δ. Σ. σύμφωνα αποφασίστηκε η διοργάνωση των παρακάτω εκδηλώσεων:

  1. Να στολιστεί χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χωριό και να μοιραστούν, από αντιπροσωπεία του Δ. Σ., συμβολικά δώρα (γλυκά, κρασί) στους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας.

Τα γλυκά ήταν προσφορά του συγχωριανού μας Π. Μπακογιάννη από τη Λαμία και τα κρασιά ήταν προσφορά από τον φίλο του Συλλόγου Μάζη Σιδέρη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

  1. Να διοργανωθούν στο Καρπενήσι και στην Αθήνα οι ετήσιες χοροεσπερίδες του Συλλόγου. Η εκδήλωση στο Καρπενήσι, υπεύθυνος της οποίας είναι το μέλος του Δ. Σ. Θωμάς Θεοδωρογιάννης, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2008 στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο «Κεφαλόβρυσο». Στην εκδήλωση αυτή, η οποία θα πλαισιώνεται από δημοτική ορχήστρα, θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου 2008 στο κέντρο «Πιπέρι» πλ. Μπουρναζίου στις 12 το μεσημέρι και στην εκδήλωση αυτή θα τιμηθεί ο δάσκαλος Ιωάννης Κατσανός, που υπηρέτησε στο χωριό μας τα δύσκολα εκείνα χρόνια της δεκαετίας του ’60 και έμαθε γράμματα τα παιδιά της γενιάς εκείνης και παραμένει πιστός φίλος του χωριού μας.
  2. Αποφασίστηκε η ανακατασκευή και ενημέρωση της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας στο internet, υπεύθυνος της οποίας είναι ο Γραμματέας του Συλλόγου Παναγιώτης Σαγρής.
  3. Τέλος, αποφασίσθηκε να δημιουργηθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα η δημιουργία τράπεζας αίματος, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης αναγκών συγχωριανών μας σε αίμα.

Παρακαλούμε κάθε μέλος του Συλλόγου για προτάσεις ή παρατηρήσεις να απευθύνεται σε οποιοδήποτε μέλος του Δ. Σ. του Συλλόγου μας.

Επίσης, σας κάνουμε γνωστό ότι αποφασίσαμε να έρθουμε σε άμεση επαφή με τον Προεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, το Δήμαρχο, το Νομάρχη και κάθε άλλο φορέα για την αντιμετώπιση προβλημάτων του χωριού μας.

Σας ευχόμαστε και πάλι καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία.

 

Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γραμματέας

 

kit graphique : kit graphique