Γενική συνέλευση του συλλόγου μας - Ανακοίνωση

                      ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                                                                                                                                  Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2008
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΩΝ
          ΑΓΡΑΦΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
«Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ»
     Βεΐκου 16, Γαλάτσι, τ.κ. 11147
                 Τηλ. 210 2928373

 

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας ενημερώνει ότι έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  1. Χοροεσπερίδα στο Αγρίνιο: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου 2009 στο κέντρο «Πλάτανος» στα Καλύβια Αγρινίου. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου θα διασκεδάσουν με την ορχήστρα του συγχωριανού μας Πάνου Θεοδωρογιάννη και του Ηλία Νιώρα.
  2. Χορός στην Αθήνα: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο «Φάρος», Λεωφόρος Δεκελείας 201, Ν. Φιλαδέλφεια.
  3. Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης: Η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί σε χρόνο και τόπο για τον οποίο θα ενημερωθείτε στο χορό της Αθήνας, στις 8 Φεβρουαρίου.
  4. Έκδοση Ημερολογίου: Ο Σύλλογος προχώρησε στην έκδοση ενός καλαίσθητου ημερολογίου για το 2009, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από διάφορες τοποθεσίες του χωριού μας. Η διάθεσή του γίνεται από τα μέλη του Δ.Σ. και όσοι συγχωριανοί και φίλοι μας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας.
  5. Στολισμός Χριστουγεννιάτικού Δέντρου στο χωριό μας στις 14 Δεκεμβρίου 2008.

 

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ένα ειρηνικό και ευτυχισμένο 2009

 

Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γραμματέας

 

Παναγιώτης Κάππας                                                                      Παναγιώτης Σαγρής

 

 

 

 

kit graphique : kit graphique