Γενική συνέλευση του συλλόγου μας - Ανακοίνωση

                      ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                                                                                                                                  Αθήνα, 09 Φεβρουαρίου 2009
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΩΝ
          ΑΓΡΑΦΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
«Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ»
     Βεΐκου 16, Γαλάτσι, τ.κ. 11147
                 Τηλ. 210 2928373

 

 

Κοσμοσυρροή στο χορό των
Μοναστηρακιωτών της Αθήνας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο χορός που πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Σύλλογος των Απανταχού Μοναστηρακιωτών «Η Σπηλιά του Κατσαντώνη», την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009.
Πάνω από 250 άτομα, χωριανοί και φίλοι του χωριού κατέκλυσαν την αίθουσα του καταστήματος «Φάρος» και διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική, με την ορχήστρα του Πάνου Θεοδωρογιάννη, μέχρι αργά το απόγευμα.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η αντινομάρχης Ευρυτανίας Όλγα Διώτη, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Βασίλης Καραμπάς, ο Δήμαρχος Αγράφων Χρήστος Μπούρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγράφων Παναγιώτης Παρθένης, Θέοδωρος Μπαμπαλής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλοβρυσιωτών Βασίλης Κολοκώτσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου Παναγιώτης Σαγρής, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας Κ. Κουτρουμάνος, η Γραμματέας του Τομέα Γυναικών του ΠΑΣΟΚ Έφη Χαλάτση, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Μπούμπουρης και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων και τοπικών συλλόγων. Ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας απέστειλε τηλεγράφημα.
Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Κάππας αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελεστεί μέχρι τώρα και στους στόχους που έχει θέσει μέχρι τώρα για υλοποίηση ο Σύλλογος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η αντινομάρχης κ. Διώτη, ο Γ. Παπαδόπουλος, οι Δήμαρχοι κ. Μπούρας και Καραμπάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θ. Μπαμπαλής, η Έφη Χαλάτση και ο Κ. Μπουμπουρής.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης το Δ. Σ. του Συλλόγου βράβευσε τον συγχωριανό μας Σταύρο Σαγρή, Γενικό Διευθυντή Δασών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την προσφορά του στον Σύλλογο.
Η επόμενη συνάντηση των Μοναστηρακιωτών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Γάλατσίου, όπου κατά την διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα γίνει και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                             Ο Γραμματέας

Παναγιώτης Κάππας                                                               Παναγιώτης Σαγρής

 

 

 

 

 

kit graphique : kit graphique